fredag 28 januari 2011

Hemfärd

Imorgon drar vi hemåt för att träffa familj och vänner. Vi ska fira Aaron som fyllt 4 år och Nora som fyller 2 år. Var tar tiden vägen? Nora var ju alldeles nyss en liten bebis. Hon fyllde ju nyss 1 år (samma dag som vi åkte till Thailand). Molly är snart 10 månader, Edvin fyller snart 8 år och vi firar snart förlovningsdag. Hur har detta gått till? Arbetsveckorna bara rusar iväg. Det var någon på jobbet som sa att det bara finns måndagar och fredagar på en arbetsvecka och jag kan inte annat än att hålla med.

Idag har vi varit och shoppat. Vi är som vanligt ute i sista minuten med att köpa presenter. Men vi blev riktigt nöjda med det vi köpte :) Många "stora"paket. I djuraffären köpte vi mat till Molly med vår 20% medlemsrabatt och tikskydd (om hon sköter det så pass bra som hon gör nu kommer vi endast använda det hos dagmatten och när vi är på besök hos någon). Jag tror att vi lyckats "fynda" varenda säck med foder som vi köpt. Vi började ju med två säckar för halva priset från Grizzly i Norrköping, bur på köpet på nästa säck, sedan har det varit 100 kr checkar eller 20 % rabatter. Jag tror att Royal Canin jobbar hårt för att behålla oss som kunder när vi går över till vuxenfoder :) . De lyckas!

Löpfröken har blivit en liten mattegris. Vill gärna sitta och mysa i knät hela tiden. Hon undrar nog vad det är som händer med kroppen och vill känna lite trygghet. Hon som annars brukar vara husses hund söker nu stöd hos mamma :)

Nu är det snart dags för sängen. Får se när Micke gör mig sällskap med tanke på hans kära Chuck. Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar