söndag 30 januari 2011

Helgen

Får bli ett snabbt inlägg. Det är mycket som ska förberedas inför en ny jobbvecka. Ingen jobbvecka som helst utan nu väntar månadsbryt igen.

Har haft en väldigt bra helg. Igår stannade vi till vid mammas jobb för att säga hej. Sen blev det kalas i Vingåker för Aaron och Nora. Till Nora hade vi köpt två paket med Little People från Fisher Price och till Aaron hade vi köpt en tröja med Starwars på och Ben 10 bil. Vi tror att det blev uppskattade presenter. På kvällen var vi barnvakt till Aaron och Thim. Det är guld värt att få spendera lite egentid med barnen och vi hade en mysig kväll. När barnen somnat (+Micke) satt jag och pysslade med fotoboken (snart klar!).

Idag tog vi en tur till sommarstugan. Thim och Aaron åkte skridskor på sjön och vi fick njuta av den härliga vintersolen. Vi kunde ha stannat hur länge som helst! Sen tog vi en sväng hem till Therese och Jocke. De bjöd på fika och vi pratade om våra framtidsplaner :) . Var jättekul att ses efter så länge och hoppas verkligen att vi kan ses snart igen! Jag fick en superfint fat i försenad examenspresent! :) Me like!

Sen bar det av mot Vingåker igen för mat och för att möta upp Fanny och Johan som köpt Peter och Birgittas monsterstora akvarium. För detta krävdes två bilar för att vi skulle ta oss hem allihop. Vår V50 fick ta akvariumet och grabbarna grus. Medan Fanny, jag och vovvarna fick åka i deras bil hem. Ska bli spännande att se Johans projekt :) .

Blev inte så kort inlägg, men nu måste jag fixa lite. God natt och ha en bra vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar