söndag 16 augusti 2009

Sommarstugan

Nu är vi hemma igen efter en mysig helg i somarstugan. Vi åkte i fredags direkt efter jobbet och hämtade upp våran älskade Nellie på vägen :) . Fick först besök av Malin, Stefan och pojkarna. Oj vad lilla Melwin växt sen vi såg honom sist. Sen kom Robin och Andi för att grilla tillsammans med oss och lite senare kom Henke, Sanna och Carl-Philip. Riktigt trevlig kväll!

Vaknade till strålande sol i lördags så vi slängde på oss badkläder direkt och solade hela förmiddagen. Blev dock inget badande för det var ingen direkt värme i luften. Runt lunch fick vi besök av hela familjen Åberg så det blev mycket mys med alla småbarn :) . Även Nora hade växt massor, hon blev ett halvår gammal för en vecka sedan så tiden går sjukt snabbt.

På eftermiddagen gick vi över till Sanna och Carl-Philip som har stugan 2 km bort. Killarna fick leka av sig genom att åka vattenskidor och ring.

På kvällen gjorde vi bakad potatis och kurade ihop oss i stugan medan regnet smatrade på fönstret. Kröp sedan ner under täcket för So you think you can dance och lite gott. Myskväll med mina två älsklingar :)

Nellie har varit helt matte och husse-tokig hela helgen. Inatt kröp hon upp i sänge för att mysa något som hon aldrig brukar göra. Nu är det bara 5 dagar kvar innan vi hämtar hem henne igen!

Idag på eftermiddagen har vi varit barnvakt åt Ellen. Fick även träffa Filip som har blivit sjuk igen :( stackarn! Han har haft hörselgångsinflammation och hade börjat bli bättre, men igår låg han i feber. Krya på dig lillebror!

Imorgon börjar sista veckan på jobbet och skolan börjar igen kl 15.00 . Ska bli skönt att komma igång igen. Sista året innan jag har en magisterexamen i ekonomi (hur sjukt är inte det ?!) . Skrämmande att man snart är färdig, men det ska bli spännande och se vart man hamnar.

Dags att sova! Bilderna laddar jag upp imorgon. Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar