söndag 9 augusti 2009

Njuter av sommaren

Nu var det ett tag sen jag skrev. Vi har haft fullt upp av att njuta av sommarvärmen som kommit tillbaka :)

I torsdags kväll kom älsklingen till mig efter jobbet och vi gick på Skänninge Marken. Var lite besviken att familjen Åberg hunnit åka hem, men det är ju inte helt fel att gå på marknad själv med älsklingen. Vi gick mest runt och tittade, jag kom på att man inte blir så jättesugen på att handla när det finns så mycket skräp. Vi köpte iaf kryddor, lite gott till Nellie och Micke köpte lite godis.

I fredags så kom Sus hit och vi grillade och njöt av solen. På lördagsmorgonen hade vi ställt klockan på halv nio, vi vill ju inte sova bort hela dagen när solen äntligen kommit tillbaka. Vi åkte in till stan och till Tinnis för sol och bad. Det var helt okej ställe om man inte vill eller kan ta sig utanför Linköping.

Klockan två åkte vi hem till Fanny och Johan för att vara valp-vakt till lilla Milla. Fanny och Johan skulle på bröllop och behövde någon som kunde ta hand om deras lilla ögonsten. Blev en eftermiddag med mycket bus och mys. Hon är ett riktigt litet charmtroll :) Tack så mycket för att vi fick förtroendet att ta hand om lilla busfröet och för maten!

Imorse klev vi upp vid samma tid för att göra kyckling-sallad att ta med till stranden. Vi åkte till Varamon i Motala. Är en jättefin strand vid Vättern. Har solat och badat hela dagen så nu har huden antagit en lite brun ton igen :) . Avslutade dagen i Motala med en runda på Äventyrsgolfen. Micke vann stort, men jag är glad ändå :)

Ikväll har vi varit hos Carl-Philip som flyttat till Linköping i helgen. Välkommen till Linköping!
Nu är det dags att ladda för en ny vecka på jobbet med lite sömn! Imorgon blir det dessutom storstädning av lägenheten när jag kommer hem. Sov gott!

Jag och Milla
Nu är det dags att busa!


Milla jagar en fluga :)

Hur skönt ser inte detta ut att vara?!


Nöjda :)

Vi var visst inte ensamna

Äventyrsgolf

Riktigt fin bana

Golfa vid Göta Kanal

Glad vinnare!

1 kommentar:

  1. Vilka härliga bilder! Vi hörs i veckan. Kramar Fanny

    SvaraRadera