tisdag 1 december 2009

Givande dagar

Igår vad det dags för Revisions Express på Grant Thornton. Från 9.00-17.30 fick vi massor information om företaget, om revision och vi fick även testa på genom övningsuppgifter och i deras datasystem. Vi fick även god mat under hela dagen. Till lunch var det lax som var fylld med ost serverad med potatis och god sås. Till middag var det trerätters och vin. Och som om att vi inte vore mätta nog avslutades dagen med chockladprovning med spännande viner till. Deras trevliga stämning samt att revision verkar jättekul har verkligen fått mig att vilja jobba där. Håll tummarna att de rekryterar några till hösten!¨

Idag har jag varit tillbaka på jobbet. Dök upp några svårigheter idag, men man löser det mesta till slut. Det är iaf riktigt kul att få komma ut och jobba lite.

Efter jobbet var det bara att skynda sig hem och fräscha till sig lite för att sedan bege sig mot stan och ett besök på Öhrlings. De bjöd på inspirationsföreläsning inför uppsatsen och middag (och vin idag igen!). Skönt att få lite idéer om vad man kan skriva om för det är inte många veckor kvar nu innan det är dags att börja skriva.

Nu blir det desperata husfruar innan det är dags för välbehövlig sömn. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar