fredag 21 maj 2010

Arg!

Var precis inne och läste på aftonbladet om ett av alla de fall där hundar har attackerat barn och jag blir så fruktansvärt irriterad!!! Klart det är synd om barnet, men vad är det då om hunden?! De skriver i artikeln att hunden inte tyckte om barn och att det antagligen kände sig trängd när barnet hälsade på hunden. Hur kan man låta barnet hälsa på en sån hund? Stackars hund som måste tyckt att situationen var jättejobbig och gjorde allt för att ta sig ur situationen.

I sådana här artiklar framstår hundarna som monster, vilket inte är sant. Det är uppfödaren/ägarens fel som inte har gjort allt för att de här hundarna ska må bra.

Micke och jag har diskuterat lite hur vi ska lära Molly att tycka om barn, eftersom vi inte har några egna. Vi kommer låta henne träffa barn som vi har i vår omgivning som vi vet är snälla mot djur. Att hälsa på obekanta barn ute på promenaden tycker jag är onödigt eftersom man inte vet hur snälla de är, självklart kan man göra nått undantag med lite äldre barn :) .

Nej dags att städa :) Jag är iaf färdig med toaletten och gästrummet (med alla papper och böcker som skulle iordning). Ha en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar