onsdag 31 mars 2010

Vilken dag!

Åkte till Stockholm kl 07.40. Dags för ytterligare ett par intervjuer till uppsatsen. Blev lite sena, men framme med några minuters marginal. Puh! Blev lunch i Kungshallen innan nästa intervju. Båda intervjuerna gick bra så nu har vi bra material att jobba med.

Efter den andra intervjun satte vi oss och började sammanställa intervjuerna, men var tvungen att avbryta vid fyra för att inte missa tåget. Vi hade inte behövt skynda oss för tåget var försenat. Tillslut blev det inställt. Suck! Två timmar senare kommer det iaf ett tåg som skulle till Linköping, men dessvärre hade ytterligare ett tåg blivit inställt så det var passagerare från 3 avgångar som skulle få plats. Behöver jag säga att vi fick stå ?! Stod som packade sillar i en timme innan några gick av och vi hade tur att få sitt plats.

När vi stod som packade sillar klev en medelålders gubbe på och skulle promt fram till sin plats för att han minsann betalat för att få sitta. Vi förklarade snällt att det har vi andra också gjort och att det inte går att ta sig fram. Denna gubbe brydde sig inte om detta och mosade både mig och Maria för att ta sig fram. GUBBJ***L!!

Nog om dagen. I helgen var vi hemma. Fick träffa Henke och Linda som bjöd på fest och härlig frukost. Sen blev det mat hos mamma med alla syskonen Skagerdal och mormor och morfar. På kvällen hann vi även med att se KVKs dundermatch mot Örebro. Undra hur det gick idag? Måste genast gå in och kolla.

Dags att sova! Imorgon åker vi till fjällen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar