söndag 7 juni 2009

Vi vann!

Oj vad bra det gick :) . Jag är snart tolv år och vinner agilityklassen med över en sekund mot tvåan! Matte är bara lite stolt :)

Nej, ska ta helgens händelser från början. I fredags åkte vi hem för att fira Mickes systerson Thim som fyllde fyra år nu i veckan. Även matte blev firad med fina presenter från familjen Åberg. Efter mycket bus på lördagsförmiddagen åkte vi vidare för nästa kalas hemma hos familjen Skagerdal/Karlsson. Filip fyller nämligen 15 år (idag, grattis!) och det är dags att ta fram moppen som stått några månader i garaget. Han fick bensincheckar av oss :) . Matte blev även hon ordentligt firad, med underbara blommor och presenter. Tack så mycket allihop!

Sen var det då dags för tävlingsdagen. Vi gick upp 06.30 imorse för att åka ner mot Jönköping. Vi hade lastat bilen med filtar och regnkläder i tron om att det skulle bli skitvädet, istället blev det alldeles lagom varmt och solen tittade t.o.m fram ibland. Vi hann inte bli så nervös då vi fick startnummer sju, jag var taggad till tusen och gick in och gjorde allt jag kunde. Hade bra fart, matte hade valt ut en bra väg att springa och jag hade bra drag mot alla hinder. Det är "sånna" dagar man vinner! Det har vi iofs bara gjort en gång tidigare :) .
Lopp nr två gick också väldigt bra, men det var inte samma drag mot hindrerna och det var framför allt matte som tänkt lite galet med hennes väg att springa, hon hamnade lite ivägen och det blev en vägran (5 fel) och vi slutade på en sjunde plats.

På eftermiddagen har vi varit och röstat, träffat Ullis för en promenad i skogen och ätit god kyckling. Så nu är det dags för en god natt sömn! God natt och tack för att lycka till hälsningar och grattis hälsningar :) !

Födelsedagsbarnet Thim med brorsan Aaron
Melwin pratar lite med mig
Nora nöjd i min famn
Melwin
Systrarna SkagerdalJag har fått stylat
Födelsedagsbarnet Filip med sina systrar
Glad för bensincheckarna

Tävlingen
Full fart
Nr 1

Nellie

Ett stolt ekipage

Skönt i solen!
I skogen



Lopp nr 2, fick en vägran (fem fel) vid långhopp och hamnade på sjunde plats

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar