söndag 21 juni 2009

Vad är svensk midsommar utan jordgubbar och regn?

Antagligen inte lika underbar som våran midsommar :) . Vi packade bilen full kl 09.00 på midsommarafton för att köra ca 25 mil ut till Stockholms skärgård och ön Gålö. Från Södertälje till Stockholom var det tjockt med trafik, men inte i vår körriktning. Med andra ord åkte vi mot strömmen in mot Stockholm. Väl framme fick vi träffa Aida och Sus som vi inte sett sen januari, riktigt kul att tjejgänget är samlat igen! Kvällen innehöll allt (midsommarstångs bygge, snaps med skönsång, regn, bad, skratt) och Nellie trivdes som aldrig förr. Dagen efter vaknar vi upp till solsken och det blev solning på bryggan hela dagen.

När vi var tillbaka hemma på lördagskvällen hyrde Micke och jag film. Vi såg Wallander- hämnden och vi tyckte att den var skitdålig. Själva filmen i sig kanske inte är så dålig, men skådespelarna var ett skämt. Inte sevärd!

Idag, söndag, tog vi en välförtjänt sovmorgon innan vi tog en långpromenad för att lämna tillbaka skitfilmen och köpa frallor till frukost. Sen åkte vi tillsammans med Maria ut till Bergs slussar för att njuta av solen.
Packad bilSus charmiga stuga

Johan på bryggan

Mycket gott på grillen

Dukat för fest

Nästan hela midsommargänget

Dans runt en sned midsommarstång

Midsommardagen - innan kläderna åkte av

Fanny och Johan

Nellie på sin favorit plats, vid vattnet

Nellie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar