måndag 29 juni 2009

Dop, fest, sol och bad!

I lördags morse satte vi oss i bilen mot Vingåker och Melwins dop. Efter en mycket kort cermoni i kyrkan så samlades alla i familjen Åbergs trädgård för fika. Vi hade köpt en spargris (som inte var en gris utan en tiger) och en skiva med låtar om Melwin.

På kvällen var det dags för party hemma hos Henke och sen statt, extra roligt att Maria tagit sig till Katrineholm :) .

Dagen efter, i söndags, åt vi lunch med Therese i stadsparken innan vi åkte ut till Broby för att sola och bada. På kvällen firade vi mamma och Jonas födelsedagar med god mat och paket från oss barn. Fick äntligen träffa min älskade lilla Nellie som varit hos mamma en vecka. Hennes "plupp" som hon har i rumpan har blivit jättestor så på onsdag måste vi åka tillbaka till Katrineholm för att åka till veterinären (hoppas att de kan ta bort den med ett enkelt ingrepp så att hon inte behöver opereras). Veterinären har tittat på den förut och sa då att den bara var kosmetisk och därmed inte farlig.

Idag var planen att vi skulle åka till Kolmården, men vi bestämde ganska fort att det inte var så smart i 30 graders värme istället åkte vi ut till Sandvik för att sola och bada. Skönt!

Nu har jag bara två dagar kvar av min ledighet sen är det dags för jobbet som ekonomiassistent i Skänninge. Det är med blandade känslor, det är ju skönt att vara ledig i det här vädret, men det ska bli kul att få jobba med det jag utbildar mig till. Kanske dags att börja längta till nästa ledighet i februari (bara 7 månader kvar till Thailand!!!!).
Jag med dopbarnet MelwinDopet i Vingåkers kyrka 27/6
Stolta föräldrar som ser sin son döpasJag och Nora
Busfrön i kyrkanFika i trädgården
Lunch i Stadsparken

Sol!
Broby
Bad och bus hemma hos mamma

Mamma hade lagat god mat som alltid
Nästan hela familjen samlad
En blöt Nellie
Nellie ville hellre vara i solen (sådan matte sådan hund)
Sandvik
Grillmys på kvällen
Gott!!

1 kommentar:

  1. Mysiga bilder! Lycka till med jobbet, så ses vi i helgen! Agillitydax! =) Kram Fanny

    SvaraRadera