söndag 12 september 2010

Ett hem

Nu är flytten klar och vi böjar få ordning och vi är SÅ nöjda. Igår hade vi vänner på besök så vi har kämpat sedan flyttdagen med att bli färdiga. En halvtimme innan Fanny, Johan och Maria kom så var vi färdiga :) . Så nu är allt utom datarummet och klädkammaren färdigt. Klädkammaren har jag tagit idag så nu är den nästan färdig. Klart det är lite småfix som tavlor och sånt kvar men det tar vi efter hand. Datarummet behöver inte vara klart förrän om två veckor när mamma kommer på besök.

Förra helgen var vi i Katrineholm och Flen. Tävlade med Nellie på moderklubben och fick 175 p som räckte till en tredje placering :) . Sen bar det av till Flen för att träffa pappa med familj. Edvin är otroligt duktig med Molly så det är perfekt med barnträning. Molly och Edvin är bästa kompisar :). På kvällen åkte vi hem till Henke och Linda på kalas. Var riktigt kul att få se deras nya lägenhet. På söndagen åkte vi till Ullared! Mamma följde med också som inte varit där på hur länge som helst.

Vi handlade:

- Massa saker till vovvarna
- Kläder
- Strumpor
- Ljudbok
- Lampor- och...


Och mycket mer! Jag har redan glömt bort :P .

Under veckan jobbar vi och tränar med vovvarna. Uppackningen har vi fått ta på de få timmar som blir kvar av dagen. Igår handlade vi lite nya saker till lägenheten. Handlade inredning till hallen, lite ljus och inredning till badrummet. Köpte vita fina, lyxiga handdukar till badrummet, en vit tvålpump och en vit badrumsmatta. Blev riktigt bra om jag får säga det själv :).

Till hallen blev det:
Hemnes byrå från IKEA

Hemnes spegel från Ikea

Bilder på lägenheten kommer snart! Nu ska vi äta lunch och sen blir det träning med vovvarna.

Hoppas att ni får en fortsatt bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar