söndag 29 augusti 2010

Nu ska det flyttas!

Sedan jag skrev sist har jag hunnit få jobb och jobbat en veckan :) . Det är 6 veckor på Expert som ekonomiassistent. Kul att jobba på samma företag som pappa speciellt när han ska till Linköping på kassautbildning om några veckor. Då får han allt hälsa på, på ekonomiavdelningen :).

På kvällarna har vi packat för fullt och tränat så mycket med hundarna som vi hunnit. Har blivit många inomhusövningar eftersom vädret varit riktigt dåligt. Molly kan nu sätta alla fyra tassar i en bunke, lägga tennisbollar i en bunke och stå med alla fyra tassar uppe på bunken. När flytten är över ska vi komma på fler roliga övningar (med lite bättre fantasi :) ). Apportering och klicka in en korg (hon ska lära sig att tycka om att vara i en korg när man tar fram den, exempelvis om man är på besök hos någon) är i alla fall nästa veckas prio ett. Imorgon ska vi på klickerträning så det ska blir skoj, extra kul när det verkar fungera väldigt bra för Molly i inlärningssyfte.

Som sagt har vi packat för fullt på kvällarna. Idag tog vi sista rycket och vi känner oss riktigt nöjda med vad vi hunnit med. Fönsterna är tvättade, köket är städat, badrummet är städat, alla skåp är urtorkade och allt som kan packas är packat. På tisdag flyttar vi till andra sidan stan. Vi får inte nyckeln förrän fem, men Mickes föräldrar, pappa och flera kompisar ska hjälpa till så det kommer nog gå alldeles utmärkt att bli färdiga under kvällen.

Kan nu dröja lite innan nästa inlägg kommer för vi har inte skaffat något bredband än, men uppdatering kommer! Nu ska det flyttas!!

1 kommentar:

  1. Lycka till med flytten. Är inte så avundsjuk på dig just nu, vi börjar precis bli klara med uppackningen. Och grattis till jobbet, hoppas att det kan leda till något mer... Kram Åsa E

    SvaraRadera