torsdag 28 februari 2013

Tiden

Tiden bara rusar iväg. På lördag är det 3 månader kvar till lilla pyret kanske tittar ut. Helt galet vad snabbt det går! Ikväll har den verkligen levt rövare i magen så då behöver man inte oroa sig att allt inte står rätt till. Känns att den lille blir starkare för varje dag.

Vi fyller dagarna med jobb och vilddjuren. Vilddjuren är faktiskt en ganska passande beskrivning på vovvarna just nu för jag vet inte vad de är inne i för period. De gruffar, de leker, de är olydiga i koppel m.m. Micke som är lugnet själv har flera gånger bett mig tagit hundarna för att de gjort honom så irriterad. Det roliga är att de är hur underbara som helst när de får gå lösa eller när vi tränar. De brukar inte vara så här "trotsiga", men de kanske känner på sig att det är en ganska stor förändring på gång.

Ikväll har vi varit på LHUs medlemsmöte. Var ett väldigt givande möte och nu är vi taggade till tusen att ta upp kampen mot kommunen. Den 1 oktober blir vi utslängda från lokalen och de har gång på gång lovat oss att hjälpa oss, men inget händer! Klart att vi också måste jobba för att det ska bli ett bra lokalbyte, men det gör vi och vi är beredda på att kämpa. Vi behöver verkligen hjälp med att hitta en ny lokal och det snabbt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar