lördag 18 juni 2011

Tält-semester

Jag sitter och väntar på min kära (nästan) man som är och duschar på en av campingens servicesanläggningar. Heter det så? Ni förstår säkert vad jag menar. Molly sover sött efter dagens bravader.

Åkte mot stockholm direkt efter jobbet igår. Blev ett stopp hos mor för att lämna av Nellie som jag inte orkade ha med på tävlingsplatsen hela helgen (sorry Nellie men du skäller så mycket). Hon har det definitivt bättre hemma. Sen blev det även stopp i Strängnäs för att träffa Mollys uppfödare, mamma och bror. De busade för fullt! Riktigt kul att se dem tillsammans för första gången sedan vi hämtade henne för ett år sedan. Kan säga att Molly sov skönt i natt.

Vårt nya tält är över förväntan och vi är riktigt nöjda. Nu blir det camping hela sommaren :).

Idag har vi varit på tävlingsplatsen och sett riktigt bra lydnad och agility. Molly har skött sig näst intill exemplariskt och fått många fina komplimanger. Fin bc :) Hoppas att vi också får tävla SM en dag. Molly har fått en komplett ruta med koner och kantlinjer plus en fleecefläta och lite gott. Är så svårt att hålla sig borta från shoppingtälten :) . Kan ev. bli ett sele imorgon.

Nej nu kom mannen tillbaka så nu blir det film och snacks inne i tälten. Hoppas alla har en lika bra helg som oss!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar